Христина Барева

Кой изскочи от сандъка

В тежкия на избори юни месец, ние избрахме да добавим нова единица към екипа ни.
Забелязахте ли сандъка, който подскача из профилите ни в Instagram и Facebook? Заинтригувани ли сте от въпроса „КОЙ?“ ще пише за KONTUR? Измъчва ли ви този казус вечер, преди да заспите? 😱
Време да разкрием мистерията и да разсеем насъбраното напрежение! 

Ето я овцата от кутията, т.e. личността, заемаща длъжност Специалист маркетинг / копирайтър – Христина Барева. Тя ще има грижата работата ни да достига до все повече щастливи бъдещи клиенти и фенове. Освен това нейната роля в екипа ще включва и да приложи обратен екзорсизъм като вкара още повече лудост в работните ни дни. Дано в резултат на това вътрешноофисният ни хумор се превърне във външноразсмиващ и да блеснем пред света (или поне пред хората, които ни следят в социалните медии).


Понеже не бихме наели човек, който не си говори сам, Хриси бе така услужлива да се интервюира в огледалото. Ето го резултата:


Хриси, но огледално: Познаваме се от 32 години, но за всички останали: би ли казала нещо за себе си?
Хриси: По образование и призвание съм културен медиатор и куратор, т.е. за мен е важно изкуството да достига успешно до своята публика. Била съм илюстратор, екскурзовод, сладкар, галерист, а все още продължавам да съм художник. Обичам да преподавам чрез игри, да организирам купони и да говоря смешки. Зодия Дева съм.

Хриси, но огледално: Какви са най-големите предизвикателства в работата ти?
Хриси: Всичко около мен ме разсейва, но от положителна гледна точка всичко около мен успява да ме вдъхнови. Мозъкът ми не спира денонощно да ражда идеи! Това може да бъде изморително, но разчитам на максимата, че колкото повече идеи раждаш, толкова по-голям шанс има да приветстваш някоя наистина добра!

Хриси, но огледално: Как предпочиташ да консумираш книги?
Хриси: Вярвам, че книгите се усвояват най-добре като се трупат върху нощното шкафче. Така през нощта те телепатично влизат в ума на спящия. Напоследък си купувам книги на хартия, а накрая всъщност слушам аудиоверсията им. Въпреки това имам страстна връзка с книжното тяло и никога няма да престана да си купувам физически книги.

Хриси, но огледално: Похвали се с нещо!
Хриси: Пиша страхотни пожелания! Винаги ме молят да надписвам картичките към общи подаръци!

Хриси, но огледално: Как ти се струват новите колеги?
Хриси: Засега изглежда, че сме от една порода. Ще видим, все пак по дрехите посрещат, по книгите изпращат! 😉

Хриси, но огледално: Какво предстои в бъдеще за теб и екипа на KONTUR?
Хриси: Обичам да се целя високо и бих казала поне една световна доминация! Но и на удовлетворяваща и вдъхновяваща работа ще съм доволна. Също много bloopers от клипчета, снимани в офиса!

Хриси също така стопанисва сайта Anthropolover.com. Това е митичен блог, описващ личните преживявания на хора с изкуството, придружени от нейни авторски илюстрации. В него статии се материализират с честотата на преминаването на Халеевата комета, но, за късмет, точно сега ще се появи пресен нов пост! Вътре ще можете да прочетете как писателят Евгени Черепов описва първия си сблъсък с шедьовъра на Томас Ман „Вълшебната планина“. Таня пък имаше честта да е автор на корицата на новото издание на книгата, публикувано от ICU през 2023 г. 

Остава само да ви подканим да ни следите по всички галактически канали и да си пожелаем дълги и успешни пристъпи на смях пред екраните заедно! 

До скоро!

Comments are closed