Тайният клуб на феите

Ново партньорство: издателство „Книгозавър“

Ново издателство на хоризонта! 

През есента на миналата година с нас се свърза Пирина Воденичарова, позната като основател на фейсбук групата „Нито ден без книжки“, и бяхме извънредно развълнувани да разберем, че иска да ни възложи предпечатната работа по първата книга на нейното чисто ново издателство „Книгозавър“.

Тайният клуб на феите


По българското издание на „Тайният клуб на феите“ работи Ади. Ето какво споделя тя за преживяването:

Трябва да призная, че възможността да работя по дебютната книга на издателство „Книгозавър“ си беше чест. В случая използвам думата „работя“ условно, защото книгата е чиста доза удоволствие – личи си вниманието и любовта, с която е правена, и това прави труда на дизайнера истинско забавление. (Нямаше как да не надам и писък на радост, когато от пръв поглед долових почерка на Мира Мирославова и след бърза справка с текста на корицата установих, че съм я разпознала правилно.)

Също така сътрудничеството и комуникацията с Пирина бяха наистина леки, приятни и продуктивни. Двете си отдадохме взаимно доверие (а при нужда и помощ) и това естествено доведе до създаването на книга, от която всички да сме повече от щастливи.

Бонус: Знаете ли, че феите не се раждат с крила? Те им поникват след първото изпълнено желание.

Нямаме търпение за следващите проекти, които ни предстоят с издателство „Книгозавър

Comments are closed