Често задавани въпроси

Къде мога да намеря ценоразпис на услугите ви?

Много фактори оказват влияние върху формирането на цената за всяка услуга, която предлагаме. Свържете се с нас и ще ви изпратим оферта, след като обсъдим подробно вашия проект.

Аз съм издател. Защо да работя с вас?

Десетки издателства ни се доверяват и правим страхотни неща заедно! Защо да го направите точно вие?
Отговаряме подробно на въпроса тук.

Какво ви е необходимо, за да направите дизайн на корица на книга?

Да прочетем книгата. Не правим дизайн на корици по резюме, анотация или имитация на кориците на други издания на същата книга. Сроковете също са важни, защото обикновено графикът ни е запълнен за поне няколко седмици напред, така че не отлагайте за последния момент и се свържете с нас възможно най-рано.

Бихте ли направили лого за нашата фирма/организация?

С удоволствие. За целта е необходимо да проведем задълбочен разговор с вас относно организацията, за която ще разработваме лого и/или идентичност, сроковете и бюджета.

Как да подам материали за предпечат?

Подготвили сме подробна информация по темата, която можете да откриете точно тук. Разбира се, свикнали сме да работим с материали, подадени във всякакъв вид, но колкото повече от посочените правила бъдат спазени, толкова по-бързо и при по-малък риск от грешки ще бъде изпълнена вашата поръчка.

Не сме сигурни дали искаме да работим с вас или с други дизайнери, така че бихте ли направили пробна задача, за да преценим дали ще се спрем на вас?

Не, не правим пробни задачи. Смятаме, че портфолиото, което можете да откриете на сайта ни, е достатъчно, за да се ориентирате дали сме подходящи за вашия проект.

Организирам конкурс за дизайн на […] и ще се радвам да се включите, защото харесвам вашата работа. Бихте ли го направили?

Не, политика на фирмата е да не участваме в конкурси за дизайн. Работим по конкретни поръчки.

Мога ли да избера кой от вашите дизайнери да работи по моя проект?

Разбира се, но дали е възможно конкретният дизайнер да изпълни поръчката ви зависи от моментната му натовареност и срока. В случай, че нямате предпочитание кой от дизайнерите да работи по проекта ви, работата ще бъде разпределена между екипа ни по наше усмотрение.

Ако не намирате отговор на вашия въпрос, не се колебайте да ни пишете. Ще отговорим при първа възможност.