Астропланер 2024

АВТОР
Йоана Йорданова
ТИП РАБОТА
Дизайн на корица и предпечат
ИЗДАТЕЛ
Benitorial

Анотация:

„Никога не се отказвай от това, което наистина искаш да направиш. Човекът с големи мечти притежава много по-могъща сила от този, който е наясно с всички факти“ – думи на Алберт Айнщайн и астрологично мото на 2024 г.

„Астропланер 2024. Опознай себе си и сбъдни мечтите си в синхрон с планетите и зодиака“ е посредник между твоя личен свят и магическия свят на астрологията; между човешката реалност тук, долу, и вселенската мъдрост там, горе. Благодарение на упражненията за себепознание и вътрешна работа ще можеш да пътешестваш през зодиака заедно с небесните тела. Ще разбереш как енергиите на планетите и зодиакалните знаци се проявяват в живота ти и как да ги използваш, за да сътвориш своята най-смислена и удовлетворяваща  2024 година – такава, каквато я виждаш в мечтите си.

Кога условията са подходящи за нови начинания, тъй като планетите ти дават зелена светлина за действие? Кога Меркурий и Марс са ретроградни и е добре да забавиш темпото? Кои моменти и периоди са рискови, защото напрежението е по-голямо? Каква е астрологичната обстановка през всеки един от месеците и какво благоприятства тя?

Научи всичко това, за да планираш своята година и да организираш по-добре задачите и ангажиментите си в седмичния планер.

И не забравяй, че планетните влияния са ключове – те разкриват онова, което вече е заложено в теб. Каквато и да е астрологичната обстановка, ти си Слънцето (творецът) в своя живот. От твоите мисли, чувства и действия зависи да използваш космическите енергии за добро и да пресътворяваш стъпка по стъпка себе си и живота си!