Кaк щe тe yбия

АВТОР
Рен Дестефано
ТИП РАБОТА
Дизайн на корица
ИЗДАТЕЛ
AMG

Има около хиляда начина, по които мога да го направя. Да му прережа гърлото с макетен нож или да му сипя антифриз в кафето, така че да се случи бавно. Още не знам как ще го убия, но знам, че за него ще измисля нещо специално.

***

Сиси има… интересно семейство. Винаги внимателната, винаги предпазливата, справяща се с бъркотиите, които сестрите ѝ са оставили след поредното си убийство. Защото, някога изоставени и разделени, тризначките Айрис, Муди и Сиси сега са решени винаги да бъдат заедно. А нараненото сърце на една от тях е станало причина да се превърнат в безмилостни убийци. На мъже. И да не бъдат наранявани повече.

Сега е ред на Сиси. Да докаже любовта и предаността към сестрите си. Време е да избере своята жертва. Време е той да се влюби в нея, а след това… да умре.

Едисън е идеален. Млад, красив, атлетичен, интелигентен, внимателен. Съвършената мишена, за която ще бъде измислено съвършеното убийство. Планът на Сиси сработва и Едисън започва да се влюбва в нея. Какво ще се случи обаче, ако нещо пламне и в нейното сърце?

„Кaк щe тe yбия“ е трилър, наситен с дилеми и зашеметяващи обрати.

***

„Тази история ще нахлуе в сърцата на читателите и ще остане там дори и след последните думи на Сиси.“

– Booklist