A Fire in the Flesh

Огън в плътта

АВТОР
Дженифър Л. Арментраут
ТИП РАБОТА
Адаптация на корица
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

Едно нещо има силата да спаси световете и единствено то е по-силно от Орисиите.

Неочаквано предателство води до затварянето на Сера и изкусителния владетел на Земята на сенките, в когото тя е влюбена до уши. Докато фалшивият крал на боговете Колис ги държи в плен, има само едно нещо, което може да върне свободата на Никтос и да предотврати инвазията на Далос и възпламеняването на война на Древните.

Но да убеди Колис да им върне свободата няма да бъде лесно за Сера. Оплела се в лъжи, тя се сблъсква с изменчивата му натура и извратено чувство за дълг. Неочакваните тайни и жестокостта в Двора на фалшивия крал са само част от скритите капани, които се разкриват пред нея и разтърсват света ѝ.

Измъчва я не само несигурността кой всъщност е истинският враг, но и наближаващото ѝ Възнесение – Сера разбира, че времето ѝ изтича.

***

Никтос би направил всичко да опази Сера и да я дари с живота, който заслужава – дори и да рискува пълната разруха на световете. За жалост, именно това ще се случи, ако той не се възнесе в Древен бог на живота. И въпреки отчаяния му стремеж съдбата сякаш се изплъзва от ръцете им.

Единствената им надежда е в неочакваното – непредсказаното, незнайно и неписано. Единственото нещо, по-силно от Орисиите.

Книга трета от поредицата ПЛЪТ И ОГЪН