Забава с лепенки

ТИП РАБОТА
Предпечат
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

Барби: Забава с лепенки 5

Впусни се в морско приключение с русалки! Вземи най-хубавите си моливи и оцвети страничките. Използвай цветните стикери и съживи приказния подводен свят!

Изданието е предназначено за деца над 4-годишна възраст и е ценен помощник в тренирането на умението за концентрация, в развитието на чувството за естетика и насърчаването на творческото мислене.

Дизайнер: Биляна Славкова

Книгата на сайта на издателя

Спайдърмен: Забава с лепенки 1

Спайдърмен и приятелите му са ти организирали страхотно забавление. Грабни любимите си моливи и хайде да оцветяваме!

Изданието е предназначено за деца над 4-годишна възраст и е ценен помощник в тренирането на умението за концентрация, в развиването на чувството за естетика и насърчаването на творческото мислене.

Дизайнер: Биляна Славкова

Книгата на сайта на издателя

Чуден свят: Забава с лепенки

Приключенията на героите от новия пълнометражен филм на Disney Pixar ЧУДЕН СВЯТ се пренасят и върху страниците на ЗАБАВА С ЛЕПЕНКИ, Чуден свят. В изданието ще откриете логически задачи тип открий разликите, судоку, лабиринти; тестове, игра на сол-пипер и дори мини плакат. А лепенките, включени към книгата, ще допринесат изживяването да е наистина пълно. С тях детето може да украси раницата си, дневника си или любимите си картинки.

Изданието е предназначено за деца над 4-годишна възраст и е ценен помощник в развиването на логическото мислене, умението за концентрация и пространственото ориентиране.

Дизайнер: Биляна Славкова

Книгата на сайта на издателя

Мики, Доналд и приятели: Забава с лепенки 1

Присъедини се към Мики Маус и неговите приятели в решаването на разнообразни задачи и загадки. Провери наблюдателността си, намери изход от заплетените лабиринти, упражнявай се да броиш и развий фината си моторика.

На всяка страница те очаква забавление!

Дизайнер: Стоян Атанасов и Биляна Славкова

Книгата на сайта на издателя

Спайди и невероятните му приятели

Спайди, Майлс и Гоуст спайдър са невероятен екип! Те изживяват заедно приключение след приключение, всяко изпълнено с много предизвикателства. Затова се нуждаят от помощта ти. Забавлявай се, докато решаваш загадките, упражняваш наблюдателността си, проправяш си път през трудни лабиринти, опознавайки вселената на Спайди по-добре. Да започваме!

Дизайнер: Биляна Славкова

Книгата на сайта на издателя

Пепа: Забава с лепенки 1

Присъедини се към приключенията на любимата Пепа и нейното семейство и бъди част от техните игри и забавления!

Изданието е предназначено за деца над 4-годишна възраст и е ценен помощник в тренирането на умението за концентрация, в развиването на логическото мислене и пространственото ориентиране.

Дизайнер: Биляна Славкова

Книгата на сайта на издателя