СТИКЕРИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО (ИЛИ ДРУГИ ЛОКАЦИИ И ВЕЩИ)

Стикерите бяха част от коледния подарък на KONTUR за партньорите, с които сме работили през 2022 година. Сега имате възможност да ги притежавате и вие.

Файлът е с качество за печат и може да бъде принтиран на домашен принтер или в дигитална печатница. На него е изчертан и контур за рязане – ако желаете да се възползвате от тази опция, заявете частичен* или цялостен** срез на печатницата, която ще произвежда стикерите.

Свалете стикерите оттук

_______

* Частичен срез – стикерите ще бъдат отпечатани на общ лист хартия, като около всеки от тях ще има прорез, който позволява индивидуални стикери да бъдат отделяни от предпазното фолио.
** Цялостен срез – всеки стикер ще бъде индивидуално изрязан и отделен от останалите.

ДИЗАЙНЕРСКИ КЪСМЕТИ ЗА БАНИЦА

Обожаваме традицията с късметите от баницата, но признаваме, че всяка година е мъка да ги измислим. Ако и вие се чувствате по същия начин, споделяме нашия подбор на важни неща, които искаме да ни се случат през следващата година във вид, готов за отпечатване на домашния принтер и интегриране в домашни тестени изделия.

Свалете късметчетата оттук

Валентинки

Кажете „Обичам те“ с картичка от KONTUR! Предлагаме 6 различни дизайна, които можете да отпечатате или да изпратите онлайн на обектите на вашите чувства.

Свалете печатен файл оттук

Свалете файловете във вариант за уеб оттук