СТИКЕРИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО (ИЛИ ДРУГИ ЛОКАЦИИ И ВЕЩИ)

Стикерите бяха част от коледния подарък на KONTUR за партньорите, с които сме работили през 2022 година. Сега имате възможност да ги притежавате и вие.

Файлът е с качество за печат и може да бъде принтиран на домашен принтер или в дигитална печатница. На него е изчертан и контур за рязане – ако желаете да се възползвате от тази опция, заявете частичен* или цялостен** срез на печатницата, която ще произвежда стикерите.

Свалете стикерите оттук

_______

* Частичен срез – стикерите ще бъдат отпечатани на общ лист хартия, като около всеки от тях ще има прорез, който позволява индивидуални стикери да бъдат отделяни от предпазното фолио.
** Цялостен срез – всеки стикер ще бъде индивидуално изрязан и отделен от останалите.

ДИЗАЙНЕРСКИ КЪСМЕТИ ЗА БАНИЦА

Обожаваме традицията с късметите от баницата, но признаваме, че всяка година е мъка да ги измислим. Ако и вие се чувствате по същия начин, споделяме нашия подбор на важни неща, които искаме да ни се случат през следващата година във вид, готов за отпечатване на домашния принтер и интегриране в домашни тестени изделия.

Свалете късметчетата оттук

Валентинки

Кажете „Обичам те“ с картичка от KONTUR! Предлагаме 6 различни дизайна, които можете да отпечатате или да изпратите онлайн на обектите на вашите чувства.

Свалете печатен файл оттук

Свалете файловете във вариант за уеб оттук

Картички за Осми март

Поздравете любима дама за Международния ден на жената с картичка от KONTUR!

Свалете печатени файлове оттук

Свалете файловете във вариант за уеб оттук