Автор
Ниша Дж. Тули
Тип работа
Адаптация на корица
Издател
Егмонт

Trial of the Sun Queen

1: Изпитанията на Кралицата на Слънцето

Десет претендентки. Четири смъртоносни изпитания. Само една от тях може да спечели сърцето на Краля на Слънцето.

Лор е изтърпяла дванайсет мъчителни години в затвор под управлението на Краля на Аврора. Единственото ѝ желание е да се измъкне и да му отмъсти за всяка минута страдание, на която е била подложена.

Когато изненадващо е освободена, Лор открива, че е попаднала в ръцете на съперничещ владетел – Кралят на Слънцето. Изведнъж се озовава в центъра на вниманието, когато ѝ се налага да се съревновава с други девет Достойни, за да стане кралица. Ако успее да спечели сърцето на Краля на Слънцето, младата жена ще получи свободата си и шанс за дългоочакваното отмъщение.

Но Лор не принадлежи на Изпитанието на Кралицата на Слънцето. Тя не само не разбира защо е била освободена, но и не е поданик на двора на Краля на Слънцето. Другите Достойни презират присъствието ѝ и няма да спрат пред нищо, за да я изхвърлят от Изпитанията. Завинаги.

Пред Лор има един-единствен изход – тя трябва да спечели. Защото ако загуби – губи и живота си. Или дори по-лошо – ще бъде върната на злия и жаден за мъст крал на Аврора.

Книга първа от поредица АРТЕФАКТИТЕ НА УРАНОС

Книгата на сайта на издателя

Rule of the Aurora King

2: Владенията на краля на Аврора

Не съм негова награда. Не съм негова собственост. Той няма да притежава сърцето ми.

Освободена от златните нокти на Краля на Слънцето, Лор открива, че е попаднала в ръцете на мрачния Надир – Принца на Аврора, син на нейния най-заклет враг. Похитителят ѝ е сигурен, че младата жена крие нещо и е готов на всичко, за да я накара да проговори. Но Лор знае по-добре от всеки друг стойността на пазената тайна – онази, която крие, откакто се помни. А моментът да я сподели още не е дошъл.

Лор и Надир неохотно се съюзяват, за да намерят изгубен артефакт, който съдържа в себе си както миналото на девойката, така и бъдещето ѝ. Тя не е сигурна дали може да се довери на мрачния принц, но знае едно – няма да позволи отново да бъде подмамена от лъжливи обещания.

Младата жена се е заклела да отмъсти на Краля на Аврора и тази клетва важи повече отвсякога. Скоро обаче Лор осъзнава, че бъдещето на континента може би е по-важно от мъстта за разбитото ѝ семейство…

Книга втора от поредица АРТЕФАКТИТЕ НА УРАНОС

Книгата на сайта на издателя