Автор
Ниша Дж. Тули
Тип работа
Адаптация на корица
Издател
Егмонт

1: Изпитанията на Кралицата на Слънцето

Анотация:

Десет претендентки. Четири смъртоносни изпитания. Само една от тях може да спечели сърцето на Краля на Слънцето.

Лор е изтърпяла дванайсет мъчителни години в затвор под управлението на Краля на Аврора. Единственото ѝ желание е да се измъкне и да му отмъсти за всяка минута страдание, на която е била подложена.

Когато изненадващо е освободена, Лор открива, че е попаднала в ръцете на съперничещ владетел – Кралят на Слънцето. Изведнъж се озовава в центъра на вниманието, когато ѝ се налага да се съревновава с други девет Достойни, за да стане кралица. Ако успее да спечели сърцето на Краля на Слънцето, младата жена ще получи свободата си и шанс за дългоочакваното отмъщение.

Но Лор не принадлежи на Изпитанието на Кралицата на Слънцето. Тя не само не разбира защо е била освободена, но и не е поданик на двора на Краля на Слънцето. Другите Достойни презират присъствието ѝ и няма да спрат пред нищо, за да я изхвърлят от Изпитанията. Завинаги.

Пред Лор има един-единствен изход – тя трябва да спечели. Защото ако загуби – губи и живота си. Или дори по-лошо – ще бъде върната на злия и жаден за мъст крал на Аврора.

Книга първа от поредица АРТЕФАКТИТЕ НА УРАНОС