Тип работа
Предпечат
Издател
Егмонт

Пепа: Семейни приключения

Хайде на весело приключение с Пепа и нейното семейство. Ще ядем сладолед под дъгата, ще сглобим нов шкаф за играчките на Пепа и Джордж, а за финал, ще се отправим на вълнуващо пътешествие с влак.

Изданието съдържа три забавни и увлекателни истории. Предназначено е за деца над 3-годишна възраст и е ценен помощник в насърчаването на интереса им към четенето, стимулиране на въображението им и развиване на речниковия им запас.

 

ДИЗАЙНЕР: Биляна Славкова

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Робин Худ

Тези двама приятели ограбвали богатите, за да помагат на бедните. Но ако ги попитате, ще ви кажат, че просто вземат по малко назаем от тези, които имат предостатъчно.

Вечната история за крадеца благородник и неговата весела дружина и борбата им с лошия принц Джон и неговия слуга – шерифа на Нотингам, разказана чрез пъстрите илюстрации, създадени от екип художници на ДИСНИ.

Изданието е предназначено за деца над 4-годишна възраст и е ценен помощник в насърчаване на интереса им към четенето, стимулиране на въображението им и развиване на речниковия им запас.

 

ДИЗАЙНЕР: Биляна Славкова

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Пепа

Книгата съдържа три увлекателни и интересни истории – „Магазинът на господин Лиско“, „Палавата костенурка“ и „Пиратското съкровище на Педро“. С Пепа и нейното семейство забавленията никога не свършват!

 

ДИЗАЙНЕР: Биляна Славкова

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Легенда за първия кукер

Легендите разказват, че преди стотици години нямало кукери. Земите били заселени съвсем отскоро, а няколко ковачи и техните семейства решили да изградят село навътре в планината, по-близо до така необходимите им железни залежи и съкпоценни метали. Те основали Кукерово, което тогава било малко селце, схлупено на върха на висока скала. Още първата зима обаче били изправени пред непреодолими изпитания – селото било обгърнато от постоянни снежни бури, а факлите и огньовете не можели да прогонят мрака и студа…

Прочетете цялата легенда, за да разберете как се е появил първият кукер, защо злите духове се плашат от кукерската магия и кой защитава градовете в света на „Златната ябълка“.

ДИЗАЙНЕР: Стоян Атанасов

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя