Депресията: начин на употреба

ТИП РАБОТА
Дизайн на корица
ИЗДАТЕЛ
AMG

Анотация:

По данни на Световната здравна организация (СЗО) броят на хората с депресия в света днес е между 280 и 320 милиона. Айсбергът е дълбоко в океана и това е само неговият връх.

Книгата, която държите в ръцете си, е аларма за тревожната тенденция. За неразбирането на депресията. За пренебрегването и липсата на емпатия. За ненавременното или неправилното ѝ диагностициране. За важността на проблема и нуждата от разговори по темата.

„Депресията: начин на употреба“ ви представя обстоен анализ на факторите, отговорни за появата на депресивно състояние. Независимо дали вие или ваш близък сте се срещали с депресията, или искате да се запознаете по-добре с класификациите и характеристиките на депресивните състояния, тази книга ще бъде ваше ръководство.

С откровеност и ерудиция д-р Антоанета Славова повежда читателя на пътуване към откриването, приемането и справянето с „великата актриса“ – депресията. Книгата се фокусира и върху един от най-важните елементи на пъзела – превенцията.

Дайте си силата и куража да направлявате емоционалното объркване, да преборите тази различна в същината си болка, този различен вид тъга.