АВТОР
Бритъни С. Чери
ТИП РАБОТА
Адаптация на корица
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

Огънят между Хай и Ло

Анотация

Имаше едно момче и аз го обичах.

Логан Франсис Силвърстоун бе моята пълна противоположност. Аз танцувах, а той си седеше кротко. Беше мълчалив, докато аз не спирах да говоря. Трудно се усмихваше, а аз не можех да се смръщя.

В нощта, в която наистина видях тъмнината в душата му, не можех да отвърна поглед встрани.

Двамата заедно бяхме наранени и някак си цели. Не бяхме един за друг и въпреки това се чувствахме привлечени. Бяхме звезди, прогарящи небесата, търсещи мечти, копнеещи за по-добро утре.

Докато един ден не го загубих. Той развали всичко с едно прибързано решение – решение, което ни промени завинаги.

Имаше едно момче и аз го обичах.

И за няколко дихания, за няколко въздишки, за няколко мига мислех, че и той ме обича.

Книга втора от поредицата ЕЛЕМЕНТИ

Книгата на сайта на издателя

Тихите води

Анотация

Мигове.

Животът ни е сбор от мигове. Някои от тях съкрушително болезнени и изпълнени с вчерашна мъка. Други носещи красива надежда и обещания за утре.

Преживяла съм стотици мигове в краткия си живот – мигове, които са ме променяли, които са ме предизвиквали. Такива, които са ме ужасявали и оплитали. Но най-важните – онези разбиващите сърцето и спиращите дъха – в тях винаги е присъствал той.

Бях на десет години, когато изгубих гласа си. Тогава част от мен бе открадната, но имаше един човек, който съумяваше истински да чуе гласа ми в тишината. Брукс Грифин. Той бе светлината в мрачните ми дни, обещанието за едно красиво утре, докато не връхлетя трагедията. Онази, която го удави в морето от спомени.

Това е историята на едно момче и едно момиче, които се обичаха един друг, но не обичаха самите себе си. История за живота и смъртта. За любовта и нарушените обещания.

За миговете.

Книга трета от поредицата ЕЛЕМЕНТИ

Книгата на сайта на издателя