АВТОР
Ана Хуанг
ТИП РАБОТА
Адаптация на корица
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

King of Wrath

1: Господар на гнева

Анотация

Тя е съпругата, която не бе желал, и единствената слабост, която не бе предвидил.

Мрачен. Безмилостен. Арогантен.

Данте Русо е свикнал да контролира всичко – в живота и в бизнеса. В плановете му никога не е влизало да се задоми, докато заплаха за живота на брат му не го принуждава да се сгоди за жена, която дори не познава.

Бижутерийна наследница и дъщеря на врага му, тя е красиво и примамливо изкушение.

***

Елегантна. Амбициозна. Добре възпитана.

Вивиан Лау е перфектната дъщеря и начин семейството ѝ да достигне върха на социалната стълбица. А какъв по-добър начин за това от сродяване с аристократичното семейство Русо?

Макар грубият Данте да не е нейната представа за любящ съпруг, тя се покорява на волята на баща си. Това, което не очаква, е да жадува докосването му повече от въздуха, който диша.

Двамата неусетно се сближават и споделят както щастливи мигове, така и отдавна заровени тайни. За него не е само бизнес. За нея не е само дълг.

Книга първа от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА

Книгата на сайта на издателя

King of Pride

2: Господар на гордостта

Анотация

Тя е неговата противоположност във всяко отношение… И най-голямото изкушение, което някога е срещал.

Сдържан, въплъщение на аристократичната изисканост, Кай Юнг няма нито времето, нито желанието да живее в хаос – а Изабела, с лилавата си коса и неуместните шеги, е негово олицетворение.

С предстоящо решаващо гласуване за позицията на главен изпълнителен директор и медийна империя, заложена на карта, милиардерът наследник не може да си позволи разсейването, което младата жена носи.

Изабела е всичко, което той не би трябвало да иска, но с всеки поглед и всяко докосване Кай е изкушен да хвърли по дяволите всичките си правила и да я направи своя.

***

Дръзка, импулсивна и изпълнена с живот, Изабела Валенсия никога не е посещавала парти, което да не хареса, и не е срещала мъж, когото не би могла да очарова… с изключение на Кай Юнг.

Което не би трябвало да има никакво значение. Той изобщо не е нейният тип – мъжът превежда класически произведения на латински за забавление, а членството му в изключителния клуб, където тя е барман, означава, че е строго забранен.

Но Изабела не може да отрече, че под хладната му външност се крие мъж, който може да я накара да се разтопи само с едно докосване.

Книга втора от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА

Книгата на сайта на издателя

King of Greed

3: Господар на алчността

Анотация

Могъщ, амбициозен и умен, Доминик Дейвънпорт си е проправил път от нищото, за да се превърне в Краля на „Уолстрийт“.
Притежава всичко – красив дом, неотразима съпруга и повече пари, отколкото може да изхарчи през живота си. Но независимо колко печели, никога не му е достатъчно.
А докато постоянно преследва нещо повече, отблъсква единствения човек, за когото той е просто достатъчен.
И едва когато тя си заминава, Доминик разбира, че в живота има и по-ценни неща от парите и славата. Но, може би, е твърде късно.
***
Мила, интелигентна и грижовна, Алесандра Дейвънпорт играе успешно ролята на трофейна съпруга от години.
Беше до мъжа си, докато той градеше империята си, но сега, когато е на върха, Алесандра осъзнава, че Доминик не е вече мъжа, в когото се е влюбила.
ИМАШЕ Я, ПОСЛЕ Я ЗАГУБИ… СЕГА ЩЕ СТОРИ И НЕВЪЗМОЖНОТО, ЗА ДА Я СПЕЧЕЛИ ОТНОВО.

Книга трета от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА

Книгата на сайта на издателя