2: Господар на гордостта

АВТОР
Ана Хуанг
ТИП РАБОТА
Адаптация на корица
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

Анотация

Тя е неговата противоположност във всяко отношение… И най-голямото изкушение, което някога е срещал.

Сдържан, въплъщение на аристократичната изисканост, Кай Юнг няма нито времето, нито желанието да живее в хаос – а Изабела, с лилавата си коса и неуместните шеги, е негово олицетворение.

С предстоящо решаващо гласуване за позицията на главен изпълнителен директор и медийна империя, заложена на карта, милиардерът наследник не може да си позволи разсейването, което младата жена носи.

Изабела е всичко, което той не би трябвало да иска, но с всеки поглед и всяко докосване Кай е изкушен да хвърли по дяволите всичките си правила и да я направи своя.

***

Дръзка, импулсивна и изпълнена с живот, Изабела Валенсия никога не е посещавала парти, което да не хареса, и не е срещала мъж, когото не би могла да очарова… с изключение на Кай Юнг.

Което не би трябвало да има никакво значение. Той изобщо не е нейният тип – мъжът превежда класически произведения на латински за забавление, а членството му в изключителния клуб, където тя е барман, означава, че е строго забранен.

Но Изабела не може да отрече, че под хладната му външност се крие мъж, който може да я накара да се разтопи само с едно докосване.

Книга втора от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА