Историята в комикс

ТИП РАБОТА
Предпечат
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

Лило и Стич

Историята на Лило и Стич, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комикс адаптацията на ЛИЛО И СТИЧ. Научете какво означава истинско семейство и как едно извънземно е напът да промени живота на две сестри.

Дизайн на корица: Стоян Атанасов

Предпечат: Стоян Атанасов

Книгата на сайта на издателя

ОТВЪТРЕ НАВЪН 2

Историята на емоциите на Райли, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комиксовата адаптация на ОТВЪТРЕ НАВЪН 2. Емоциите на Райли – Радост, Бяс Лют, Отврат, Страх и Тъга са страшно заети с притесненията от тийнейджърския живот на момичето им. И когато към тях се присъединяват новобранците Тревожност, Срам Голям, Досада и Завист, светът в съзнанието на Райли става още по-объркан.

Дизайн на корица: Стоян Атанасов

Предпечат: Таня Минчева

Книгата на сайта на издателя

Желание

Историята на Аша и Звезда, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комикс адаптацията на ЖЕЛАНИЕ. Научете как чудесата могат да станат реалност, когато едно безстрашно човешко същество обедини сили с вълшебството на звездите.

Дизайнер: Адриана Христова

Книгата на сайта на издателя

Замръзналото кралство

Любимата история на малки и големи, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комикс адаптацията на ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО. Проследете приключенията на Елза, Анна и техните приятели и вижте дали ще успеят да спрат зимата.

Дизайнер: Биляна Славкова

Книгата на сайта на издателя

Колите

Любимата история на малки и големи, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комикс адаптацията на КОЛИТЕ. Проследете приключенията на Светкавицата Маккуин и приятелите от Радиатор Спрингс и вижте дали ще успее да спечели Купата Пистън.

Дизайнер: Биляна Славкова, Таня Минчева

Книгата на сайта на издателя

Мечо Пух

Любимата история на малки и големи, разказана по нов, атрактивен начин. Впуснете се в незабравимо приключение с комикс адаптацията на МЕЧО ПУХ. Проследете приключенията на Пух и приятелите от Голямата гора.

Дизайнер: Биляна Славкова, Таня Минчева

Книгата на сайта на издателя