Kак да отвличаш богаташи

Автор
Рахул Райна
Дизайнер
Таня Минчева
Тип работа
Дизайн на корица
Издател
Рива

Анотация:

Това е Индия, тук нещата не се променят…

Това е Индия. Ние имаме дълг, чест и куп други неща, които да ни правят нещастни…

Ако си дебел индиец, значи си богат, а ако си дебел бедняк, значи мамиш. Само на Запад богаташите са слаби вегани с морал…

Брилянтен, но беден, Рамеш Кумар израства, работейки на щанда за чай на баща си в Делхи. След това той успява да изкарва прилични доходи като се явява на изпитите вместо синовете на индийския елит – ситуация, която се усложнява, когато един от клиентите му, сладкият, но нещастен осемнадесетгодишен Руди Саксена, се класира на първо място от всички в Индия, благодарение на него.

Рамеш вижда възможност – може би дори задължение и иска да спечели пари от превърналия се в най-новата знаменитост Руди, без да знае, че ролята на Руди в телевизионно шоу ще доведе до неочаквана любов, последвана от много неприятности, когато и двамата млади мъже са отвлечени. Но Рамеш успява надхитри престъпниците, които са ги отвлекли, обръщайки играта и сам се превръща в похитител.

Докато води Руди през лабиринт от големи и малки престъпления, тяхното шеметно пътуване разкрива Индия в цялата й сложност, красота и мизерия, преминаваща от долните стъпала към кръговете на свръхбогатите и навсякъде между тях.

„Как да отвличаш богаташи“ – книгата, която е на път да се превърне в един от новите световни бестселъри е вече в България, благодарение на издателство РИВА.