Ку-ку бенд: Ад и рай

АВТОР
Иво Сиромахов
ТИП РАБОТА
Дизайн и предпечат на две различни издания на книгата, CD и опаковка за CD
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

Анотация

Луксозно издание с твърда подвързия, съдържащо автографи на настоящите членове на „Ку-ку бенд“ и специален диск с подбрани лайв изпълнения на някои от най-емблематичните песни на групата. Предлага се ексклузивно в уебсайта на издателство „Егмонт“.

Малко са групите, които в продължение на 25 години са на сцена и интересът към тях не намалява. Напротив.

Създадена през 1993 година, „Ку-ку бенд“ е една от най-популярните български групи. Зад гърба си има 23 албума, 58 самостоятелни сингъла, стотици концерти, десетки турнета, включително и в САЩ. С концерта в зала „Арена Армеец“ през 2015 година групата поставя рекорд за най-бързо продадени билети за музикално събитие – цялата зала е разпродадена в рамките на 9 минути.

Няма българин, който да не знае песен на „Ку-ку бенд“. И няма българин, който да няма мнение за „Ку-ку бенд“, също както няма българин, който да няма мнение за политиката, футбола и секса.

Тази книга разказва историята на групата с думите и през погледа на самите музиканти. История, на моменти смешна, на моменти тъжна, която със сигурност ще ви накара да поплачете и да си пуснете… „Ку-ку бенд“.