Тип работа
Предпечат
Издател
Егмонт
ММ 2/24
ММ 1/2024
Списание МИКИ МАУС, ДИСНИ 100

Списание МИКИ МАУС

Анотация:

Списание МИКИ МАУС излиза от 24 април 1991 година. Изпълнено с веселите приключения на Мики Маус, Доналд Дък и техните приятели, със загадки, ребуси, интересни статии и игри с награди, списанието се радва на хиляди почитатели.

Списанието на сайта на издателя

Списание МИКИ МАУС, ДИСНИ 100

Анотация:

За да отбележи рождения ден на „Дисни“, издателство „Егмонт“ има изненада за всички почитатели на сп. „Мики Маус“ – най-първия брой на любимото издание. Включващо оригиналните комикс истории, появили се за първи път на 24 април 1991 г., този специален брой разказва също и за еволюцията на Мики през годините.

Списанието на сайта на издателя

Списание МИКИ МАУС, Ваканция

Анотация:

Лято е. Горещо е. Искаш ваканция? Е, и Доналд и приятели също искат. Затова сме подготвили един много специален брой на любимото списание МИКИ МАУС, с който да се развличаш на плажа или където там предпочиташ да почиваш. В броя те очакват тематични 4 истории, много смях и малко неприятности. Какво чакаш – грабвай багажа и да потегляме.

Списанието на сайта на издателя

Списание МИКИ МАУС, Хелоуин

Анотация:

Пакост или лакомство? Ако и за теб това е въпросът на сезона, то специалният брой на любимото ти списание МИКИ МАУС идва точно навреме. Подготви се за най-страшната нощ от годината с приятелите от Дъкбург. Бууу!

Списание „Мики Маус, Хелоуин“ включва историите „Мики Маус и празничното престъпление“, „Супердък: Въпроси и отговори“, както и малко Хелоуински потайности.

Списанието на сайта на издателя