Можехме да бъдем красиви

АВТОР
Суон Хънтли
ТИП РАБОТА
Дизайн и предпечат
ИЗДАТЕЛ
Quantum Publishers

Анотация:

Един омагьосващ психологически роман, “Можехме да бъдем красиви” е историята на една заможна жена, която има всичко, но въпреки това не може да вярва на никого.

Катрин Уест е прекарала целия си досегашен живот заобиколена от красиви неща. Има безупречен апартамент в Манхатън, колекционира произведения на изкуството, купува скъпи и изискани чанти и тоалети и постоянно преобзавежда дома си. И въпреки това чувства празнота. Има личен фитнес инструктор, прави си седмични масажи и периодично се среща с майка си и сестра си в престижния Горен Ийст Сайд, но след два развалени годежа и интимни приятели, които я желаят само заради парите й тя е обзета от страха, че никога няма да има собствено семейство.

Една вечер на откриване на изложба, Катрин среща Уилям Стоктън – красив мъж, споделящ нейния безупречен вкус и любов към красотата. Той е образован и елегантен, а двамата дори имат и лична връзка – техните родители са били приятели преди години. Но когато започват да се сближават повече, тя се натъква на странни знаци. А освен това изглежда и че майката на Катрин, която страна от Алцхаймер, има само лоши спомени от Уилям като момче. В намерения стар дневник на майка си Катрин намира разстройващо писмо от бившата си бавачка, която пише “Не можеш да вярваш на никого…”. Лъже ли Уилям за своето минало? И ако да, дали Катрин е готова да пожертва красивия си начин на живот, за да установи истината?

Със своята забележителна героиня, която копнее за отговори, но е заслепена от своите собствени привилегии, “Можехме да бъдем красиви” е блестящ, съблазняващ, напълно изненадващ разказ за любовта, парите, алчността и семейството.