Откажи се да избираш!

ТИП РАБОТА
Дизайн на корица
ИЗДАТЕЛ
AMG

Анотация:

Не знаете какво да правите с живота си? Привлечени сте от толкова много неща, че не можете да изберете само едно? Барбара Шер има отговор за вас – правете всичко!


 

Със своите популярни мотивационни речи, семинари и телевизионни участия, Барбара Шер показва изключителната си способност да помага на хората да определят и постигат своите цели. Авторката открива, че някои хора не могат да изберат само един път – те са създадени, за да преследват развитие в много области едновременно. Барбара Шер ги нарича „скенери“ – техният ум не се съсредоточава върху един интерес, а сканира хоризонта с желанието да проучи всичко, което вижда.


 

 В тази уникална по рода си книга ще научите:

  •   Какво стои зад честата промяна на интересите
  •   Кога и как да завършите това, което сте започнали
  •   Как да правите всичко, което обичате
  •   Какъв тип скенер сте (и от кои инструменти имате нужда за най-добра работа)

 

Да се идентифицирате като скенер означава да измените представата си за мястото си в света. Започва се с осъзнаването, че трябва най-сетне да престанете с опитите да се впишете в общоприетите норми и да започнете да учите кой сте в действителност. За да успеете да изградите пълноценното бъдеще, което ви е предопределено, ви трябва набор от инструкции. Ето това съм опитала да създам с тази книга.

̶  Барбара Шер