Автор
Моника Василева
Издател
AMG Publishing

Планер на необикновената жена

ИЛЮСТРАЦИИ: Valeia

ПРЕДПЕЧАТ:  Биляна Славкова

Анотация:

В ръцете си държиш един вълшебен планер, с който те каня да отключиш вратите към най-смелите си мечти и да изживееш една година, изобилна на щастие, любов и радост.

За предстоящата необикновена година съм ти подготвила много нови здравословни навици, план за топ форма, място за ежедневните задачи (или за ежедневни размисли), ежемесечен план и равносметка, сутрешна настройка, списък с книги, които да прочетеш, и приключения, които искаш да осъществиш, послания за всеки месец, цитати за всяка седмица и още много неща. Опитах се да напълня страниците на твоя планер с много вдъхновение. Да разпръсна из него плам за действие. Опитах се да направя настоящия тефтер твой добър приятел, който да ти помага, докато осъществяваш своята най-необикновено сладка година.

Моника Василева

Книгата на сайта на издателя

Планер на необикновената жена 2

ДИЗАЙН НА КОРИЦА:  Таня Минчева

ИЛЮСТРАЦИИ: Valeia

ПРЕДПЕЧАТ:  Биляна Славкова

АНОТАЦИЯ:

Здравей, необикновена!

В ръцете си държиш моя втори планер. След стотиците писма с мили думи, които получих след излизането на „Планер на необикновената жена“, реших да сътворя и още един, за да продължаваме да творим живота си с нов плам и да не спираме да случваме красиви промени.

Планерът е покана да пристъпиш в един по-красив свят. Билет за най-вълнуващите места, които сърцето иска да посети. Мощен инструмент, който, ако бъде използван умело, може да ти подари най-изумителните чудеса. Подготвила съм ти предизвикателства, ежемесечен план и равносметка, място за задачи, план за топ форма, послания, вдъхновяващи цитати и още много неща.

Сбъдвай. Бъди. Дръзни да бъдеш своята най-добра версия. Тръгни в нови посоки. Лакомо се наслаждавай на всеки сладък миг, който новият ден ти предлага.

Моника Василева

Книгата на сайта на издателя

Планер на необикновената жена 3

ДИЗАЙН НА КОРИЦА:  Таня Минчева

ИЛЮСТРАЦИИ: Valeia

АНОТАЦИЯ:

Здравей, необикновена!

Готова ли си да създадеш своята вълшебна година?

Третият „Планер на необикновената жена“ ще бъде до теб, за да ти напомня кое е истински важното, да ти помага да подреждаш хаоса на деня в свещен ред, да е твой вдъхновител, който те подтиква към красиви промени, растеж и удовлетворение.

Всеки знае да мечтае вечер, в просъница, когато целият свят спи, а по клепачите блещукат звезди.

Но малцина са тези, които се осмеляват да прегърнат мечтата си сутрин, а след това да тръгнат подир нея по светло, да се борят и потят за нея с усмивка, постоянство и вяра. Да планират каква е следващата стъпка към целта, да не се отказват и да работят посветено по живота на мечтите си.

Не приемай нито един ден за даденост. Защото всеки миг е дар и възможност. Отвори сърцето си за вълшебството на съществуването и му позволи да разцъфти вътре в теб.

Няма нещо, което да не можеш да осъществиш тази година!

Моника Василева

 

Планерът е чудесно допълнение към книгите „Дневник на необикновената жена“ и „Дневник на жената творец“. Може да се използва и напълно самостоятелно.

Моника Василева е автор на книгите „Дневник на жената творец“, „Дневник на необикновената жена“, „Изгревът“, „Когато Ина срещна Ян“, „Подари си желаното тяло“, както и на „Планер на необикновената жена“. Освен, че пише книги и статии, Моника работи като терапевт тяло, консултант по здравословно хранене и води лекции.

Книгата на сайта на издателя