Просто действай, действай просто

АВТОР
Оскар Хартман
Тип работа
Предпечат
ИЗДАТЕЛ
Жануа '98

Анотация:

Оскар Хартман е известен предприемач, филантроп, баща на три деца, спортист и собственик на супер популярен в Русия YouTube канал.

В в първата си книгата си „Просто действай! Действай Просто!“ Хартман дава практични инструменти за преодоляване на страха от действие. И разказва за опита си на баща, спортист и предприемач – как и в трите сфери един и същ тип мислене му помагат да бъде успешен и удовлетворен от себе си.

Често хората, преди да направят дори най-малка крачка към голямата си цел, се готвят с години. В които години трупат знания и смелост. Но и губят инерция. Възможно е дългата подготовка да работи за някои, но за други със сигурност е просто оправдание, с което важните действия в живота се отлагат за от понеделник. Докато винаги е вторник.

Просто действай! Действай просто!“ е за фокуса върху действието, за практическите уроци от бизнеса, за пътя, по който всеки върви, за хората, с които се срещаме, за паданията и ставанията после, за полетите, за отработените принципи на живота и създадената от тях философия.

„Тази книга разказва за трансформацията на страданието в полет. Написаното в нея ще ви даде насоки как да играете играта на живота така, че да станете шампион в собствения си десетобой. “

Оскар Хартман

В края на книгата читателите могат да се насладят на 10 видеа с автора на книгата, преведени на български език, в които той разказва за собствения си успех и как всеки човек да постигне своя. Стига просто да знае какво и кога да прави. За целта се сканират QR кодове, поместени в изданието. Всяка книга е с молив, вграден в корицата – за да започнете още отсега да си водите записки за важните неща от ежедневието ви.