ТИП РАБОТА
Адаптация на корици и дизайн на кутии
ИЗДАТЕЛ
Егмонт

Imagine Me

Представи си ме

Джулиет Ферърс.

Ела Сомърс.

Коя е истинска и коя лъжлива?

Сега, когато Ела знае коя е Джулиет и за какво е била създадена, нещата стават още по-сложни. Докато тя се бори да разбере миналото, което я преследва, и гледа към бъдещето, което е по-несигурно отвсякога, границите между правилното и грешното – между Ела и Джулиет – се размиват. Със старите врагове, дебнещи отвсякъде, съдбата ѝ може да не е в нейните ръце.

Идва денят на разплата с Възобновителите. Но пред младата жена може да няма избор от коя страна да се бие.

Книгата на сайта на издателя

Find Me

Открий ме

Кенджи би направил всичко, за да защити хората, които обича…

В СЛЕДВАЙ МЕ той трябва да продължи да помага на водачите на съпротивата, докато подкрепя Джулиет след разтърсващите разкрития за миналото ѝ.

В РАЗКРИЙ МЕ е принуден да застане срещу хората, на които вярва, за да спаси онези, които обича.

Допълнителни новели от света на РАЗБИЙ МЕ

Книгата на сайта на издателя

Believe Me

Вярвай ми

След дълга и отчаяна борба Възобновителите най-накрая са свалени от власт. Последиците от това продължават да отекват в дестабилизирания свят, докато Джулиет, Уорнър и останалите от Убежището се опитват да го възстановят.

Мислите на Уорнър не спират да се връщат към обещанията, които си размениха с Джулиет, когато ѝ предложи брак преди две седмици. И двамата преминаха през толкова много един за друг. Но дали хаосът около тях ще им позволи най-накрая да сбъднат желанията си?

Бъдещето им заедно е на една ръка разстояние и въпреки това им се изплъзва, понеже целият свят се опитва да ги откъсне един от друг. Ще успеят ли да намерят щастието си, въпреки всички и всичко?

Книгата на сайта на издателя

Колекция РАЗБИЙ МЕ (книги 1-3)

Никой не знае защо допирът на Джулиет е смъртоносен, но определени хора имат планове за нея. Планове да я използват като оръжие. Тя обаче има собствено виждане по въпроса.

КОЛЕКЦИЯТА СЪДЪРЖА:

  • един екземпляр от романа „Разбий ме“
  • един екземпляр от романа „Разнищи ме“
  • един екземпляр от романа „Възпламени ме“
  • подарък един екземпляр от допълнителното издание „Обедини ме“, включващо новелите „Унищожи ме“ и „Пропукай ме“. Книгата също съдържа част от дневника на Джулиет.

Колекцията на сайта на издателя

Колекция РАЗБИЙ МЕ (книги 4-6)

Изминали са шестнадесет дни, откакто Джулиет Ферърс е Върховен командир на Северна Америка. Тя все още е момичето, което може да убива само с едно докосване. Притежава толкова могъща сила, че светът тръпне в очакване да види какво ще последва.

КОЛЕКЦИЯТА СЪДЪРЖА:

Колекцията на сайта на издателя