ТИП РАБОТА
Дизайн на корица
ИЗДАТЕЛ
Ciela

Рушител на селения

Когато древният мрак се надигне, когато бляскавите герои паднат, когато всяка надежда е изгубена. Кой ще поеме меча, за да защити селенията?

Дори в малкия крайбрежен град, в който е израснала, седемнайсетгодишната Корейн ан-Амарат усеща, че нещо не е наред. Предстои ѝ да открие, че е не просто последната потомка на древен род, но и последната надежда светът да се спаси от унищожение. Единствено тя има шанс да отблъсне мрака, но притежава ли силата и смелостта да го стори?

Корейн и чудатите ѝ спътници ще се изправят срещу зло, което изглежда неуязвимо и което няма да се спре пред нищо, докато и последното кралство не бъде удавено в кръв.

Съдбата на цялото селение лежи на острието на меча.

Книгата на сайта на издателя

Унищожителят на меча

Съдбата на цялото селение лежи на острието на меча.

Корейн ан-Амарат продължава битката срещу древното зло, което заплашва да унищожи света. И макар везните да не се накланят в нейна полза, тя все пак разполага с две могъщи оръжия: бащиния меч и верните ѝ спътници, готови да пролеят и последната си капка кръв за нея.

Срещу тях се изправя най-силната армия, която селенията са виждали, предвождана не от кого да е, а от самия принц Таристан. Всяка негова победа е нова рана в плътта на реалността, откъдето нахлуват демоничните орди на мрака.

Корейн трябва да сплоти разедините кралства и да  събере своя армия, с която да му се опълчи. Стига да оцелее след сблъсъците с наемни убийци, демонични зверове и всичко, което Таристан изпречи на пътя ѝ…

Защото в сенките дебне древно зло със силата на божество, което заплашва да погълне целия свят…

А Корейн е единствената, която може да го спре.

Книгата на сайта на издателя