АВТОР
Сергей Бубновски
Тип работа
Предпечат
ИЗДАТЕЛ
Жануа '98

Код на здравето на сърцето и ставите

Анотация:

Дългоочакваната книга на най-известния автор по темата за здравословния начин на живот – професор Бубновски, посветена на възстановяването на здравето на сърцето. Авторът предлага революционен, безлекарствен подход при лечението на сърдечно–съдовите заболявания като хипертония, захарен диабет, атеросклероза, главоболие и световъртеж, аритмия и исхемична болест на сърцето. Сергей Бубновски за пръв път разгадава тайните на лечебното влияние на природните стихии — въздуха, водата, земята, огъня, ефира — и подсказва за КЛЮЧОВЕТЕ към възстановяване на собствения КОД НА ЗДРАВЕТО. Ако бъдат изпълнявани упражненията и спазвани препоръките на доктор Бубновски, ще се отървете от лекарствената зависимост, ще подобрите качеството на живота си и разбира се, ще увеличите продължителността му. Книгата е изпълнена с оптимизъм и вяра в човека. Историите на оздравелите пациенти, разказани в нея, понякога смайват с постигнатите резултати. Книгата ще ви помогне бързо да излезете от болестта без щети и да запазите желанието си да живеете дълго и активно.

100 години активен живот

Анотация:

Как правилно да възстановяваме организма след заболяване?

В какво се крие тайната на дълголетието?

 

За първи път в новата си книга най-известният руски лекар разкрива тайните на здравословното и активно дълголетие. Докторът, който някога, след 27 години употреба на патерици, започва нов живот, призовава читателя да погледне по нов начин на системата човешки организъм  – не от страната на болестта, а от страната на възможностите, които природата ни е дала.

 

Ще се запознаете  с комплексите от упражнения, коригиращи здравето при проблеми с кръвното налягане, аритмия, бронхиална астма и ред други недъзи. Ще се научите как да отглеждате здрави деца и как да не погубите собственото си здраве покрай грижите за тежко болните ви близки хора. И най-важното – ще изберете пътя на щастливия живот.

  • Имат ли мускулите етажи
  • Какво означава „чисто хранене“
  • Кои са „фронтът” и „тилът“ на тялото ни