Острието на асасина

С ЕДНО ЗАВЪРТАНЕ НА ОСТРИЕТО СЕ РАЖДА ЛЕГЕНДА

Селена Сардотиен е най-опасният асасин в кралството. И въпреки че работи за Гилдията на асасините и коварния Аробин Химел, тя не се прекланя пред никого и вярва единствено на другаря си по оръжие Сам. Но когато мисиите, възложени ѝ от Аробин, я отвеждат до далечни острови и смъртоносни пустини, Селена поставя под въпрос както желанията му, така и собствената си лоялност.

Ако иска да се спаси от хватката на господаря на асасините, младата жена ще трябва да разчита единствено на собствената си хитрост и на острието си, знаейки, че ако се провали, губи не само шансовете си да свобода, но и живота си.

ИЗДАНИЕТО ВКЛЮЧВА НОВЕЛИТЕ:

АСАСИНЪТ И ГОСПОДАРЯТ НА ПИРАТИТЕ

АСАСИНЪТ И ЛЕЧИТЕЛКАТА

АСАСИНЪТ И ПУСТИНЯТА

АСАСИНЪТ И ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ

АСАСИНЪТ И ИМПЕРИЯТА

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Стъкленият трон

Влез в кралството.
Освободи мрака.
Изживей легендата.

В земя без магия, един асасин е призован в двореца. Селена Сардотиен не изпитва топли чувства към жестокия крал, ш управлява от своя стъклен трон, но и не е дошла да го убие. Дошла е, за да извоюва свободата си. Ако успее да победи двадесет и трима други убийци, крадци и воини в смъртоносно състезание, тя ще бъде освободена от затвора, за да служи като кралски шампион.

Но нещо гнило се крие из двореца и целта му е да убива. Когато останалите участници започват да умират мистериозно един по един, борбата на Селена за свобода се превръща в битка за оцеляване. Младата жена се хвърля в отчаяна битка да изкорени злото, преди то да е унищожило света и хората, които е започнала да обича.

Книга първа от поредицата СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Среднощна корона

Никога не вярвай на асасин.

Селена Сардотиен победи в смъртоносната надпревара и вече е кралски шампион. Но младата жена далеч не е верен поданик на короната. Мисията ѝ става още по-опасна, когато осъзнава, че не е единствената, която търси справедливост. Докато търси отговори, рискува живота на хората, които са най-близки до нея – престолонаследника принц Дориан, капитана на стражата Каол и дори най-добрата ù приятелка, принцесата с бунтарско сърце Нехемия.

Тайните, които всеки един от тях пази, водят до ужасна трагедия. И докато светът на Селена се срива около нея, тя е принудена да реши веднъж завинаги на кого е вярна и за какво се бори.

Книга втора от поредицата СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Огнената наследница

Наследницата
на огъня и пепелта
не прекланя глава пред никого.

Селена Сардотиен премина през смъртоносни съревнования и разбиващи сърцето премеждия и оцеля. Сега обаче трябва да достигне до нова земя и да се изправи пред най-тъмната си тайна. Тайна, която може да промени живота ѝ – и бъдещето ѝ – завинаги.

В същото време, чудовищни сили се събират, за да поробят нейния свят. За да победи, Селена трябва да съумее да се пребори с вътрешните си демони и да открие силите да приеме съдбата си.

Книга трета от поредицата СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Кралица на сенките

Без господари.
Без ограничения.
Без съжаление.

Селена Сардотиен прие истинската си идентичност като Елин Галантиус, кралицата на Терасен. Но преди да се възкачи на трона си, трябва да се бори.

Ще се бори за братовчед си – воин, готов да умре за нея. Ще се бори за приятеля си – млад мъж, заточен в чудовищен затвор. И ще се бори за народа си – поробен от жесток крал и трепетно очакващ завръщането на изгубената си кралица.

Всички, които Елин някога е обичала, са ѝ били отнети. Всичко, което ѝ е скъпо, е в смъртна опасност. Но тя носи сърце на кралица и то бие с ритъма на отмъщението.

Книга четвърта от поредицата СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Империя на бури

Само най-голямата саможертва може да обърне изхода на войната.

Елин Галантиус тръгва по дългия път, който ще я отведе до трона, а на хоризонта пред нея се задава война. Верността бива разбивана и купувана, приятелствата – изгубени и намерени, а тези, които владеят магия, все повече се противопоставят на онези, които не я владеят.

Отдала сърцето си на воина-принц до себе си и заклела се да спаси народа си, Елин ще се впусне в дълбините на силите си, за да защити тези, които обича. Междувременно, чудовища се появяват от ужасите на миналото, а тъмните сили са решени да завладеят нейния свят.

Единственият шанс за победа се крие в отчаяна мисия, която може да струва на Елин повече, отколкото е готова да даде. Мисия, която ще я накара да си отговори на въпроса какво – или кого – е готова да пожертва, за да спаси света си от разрушение.

Книга пета от поредицата СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Кулата на зората

ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ.
ОТЧАЯНА МИСИЯ.
ДРЕВНА ТАЙНА. 

Каол Уестфол и Несрин Фалик пристигат в процъфтяващия град Антика, за да изковат съюз с Великия хаган на Южния континент, чиито огромни армии са последната надежда на Ерилея. Но освен това имат и друга почти безнадеждна мисия – да открият лечител от легендарната Торе Сесме.

Ирен Тауърс не гори от желание да помогне на младия лорд от Адарлан, камо ли – да го излекува. И все пак, тя е дала дума да помага на нуждаещите се и не смята да я престъпва.

Каол, Несрин и Ирен ще трябва да използват всичките си сили, за да се справят с опасността, която ги грози. Но докато се опитват да се измъкнат от политическите мрежи, дълго търсените отговори се крият дълбоко в планините. Отговори, които могат да предложат на техния свят шанс да оцелее. Или да го обрекат во веки.

Книга шеста от поредицата СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Кралство на пепелта

ЗАЕДНО ЩЕ СЕ ВЪЗДИГНАТ.
ИЛИ ЗАЕДНО ЩЕ ПАДНАТ.

Елин Галантиус се е заклела да спаси народа си – но това ще ù струва скъпо. Заключена в железен ковчег от Майев, кралицата на елфите, Елин трябва да впрегне цялата си воля, за да понесе месеци мъчения. Младата жена осъзнава, че ако Майев я пречупи, всички, които обича, ще бъдат обречени. Решимостта ù обаче започва да я напуска с всеки изминал ден.

С пленяването на Елин приятелите ù и съюзниците ù са се разпръснали. Някои връзки ще се заздравят, докато други ще бъдат прекъснати. Врагове и приятели застават рамо до рамо във финалната битка за съдбата на един континент и обещанието за един по-добър свят.

Книга седма от поредицата СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН

ТИП РАБОТА: Адаптация на корица

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя

Острието на асасина

С едно завъртане на острието се ражда легенда…

Селена Сардотиен дължи репутацията си на Аробин Хамел. Той я приютява в Гилдията на асасините и я научава на всичко, което й е необходимо, за да оцелее.

Враговете на Аробин се крият навсякъде – от покривите и мръсните вертепи на Адарлан, до далечни острови и смъртоносни пустини. И Селена е задължена да ги унищожи. Но зад задачите се крие тъмна истина, която ще предoпредели съдбата й и ще разбие сърцето й завинаги…

Прочетете историите, предхождащи събитията в световноизвестната поредица СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН!

ТИП РАБОТА: Адаптация и предпечат

ВИЖ ОЩЕ: Книгата на сайта на издателя