АВТОР
Александър Ненов
ТИП РАБОТА
Предпечат
ИЗДАТЕЛ
BestBooks

Стартирай онлайн бизнес за 24 часа

„В тази книга ще намерите най-краткото и изчерпателно ръководство за това как да стартирате успешен онлайн бизнес. През годините съм разказал немалко по темата в книгите ми „На 1 клик разстояние“, „Как да печелим от интернет“ и стотиците изнесени лекции в цялата страна. В това кратко, но и много изчерпателно ръководство, съм събрал целия си опит от 1997 до момента, като съм ви спестил всички лирически отклонения и абстрактни принципи, за които нямате време. Времето ни притиска и ако искате да стартирате бизнес веднага, е по-добре да се фокусирате.

Тук ще намерите отговори на всички въпроси, които вълнуват всеки един предприемач, който иска да стартира своя мечтан бизнес в интернет. Нещо повече – ще отговоря и на въпросите, с които знам, че ще се сблъскате, но още дори не сте стигнали до тях, защото просто нямате представа, че те ще ви измъчват в следващите месеци.

Тази книга ще ви отнеме не повече от 2 часа за четене, а целта ѝ е да реализирате своето онлайн начинание в рамките на следващите 24 часа. Пуснете си хронометъра и засичайте. Защото ще стане много интересно и динамично.“

Александър Ненов