Тип работа
Адаптация на корица
Издател
Егмонт

This Woven Kingdom

Това изтъкано царство

Анотация:

За целия свят Ализе е просто невзрачна слугиня, криеща от всички коя е в действителност – отдавна изгубената наследница на древно царство на джинове. Откакто се помни, тя е преследвана, принудена да бяга, за да спаси живота си.

Докато един ден не допуска грешка.

Престолонаследникът Камран знае за пророчествата. Знае за страховитото чудовище, за което е предсказано, че ще убие неговия цар. Мрак се спуска над империята, а Камран трябва да разбере откъде идва той. В същото време, независимо колко подозрителен е към слугинята със странни очи, колкото повече научава за живота ѝ, толкова по-трудно му е да отвърне поглед встрани. Дори ако увлечението по някого като Ализе означава да загуби всичко, за което се е борил.

Книга първа от поредицата ТОВА ИЗТЪКАНО ЦАРСТВО

Книгата на сайта на издателя

These Infinite Threads

Тез безкрайни нишки

Анотация:

Една-единствена целувка бе нужда да срине стените, издигнати около сърцето на Ализе – отдавна изгубената наследница на древното царство на джиновете. Една-единствена целувка и сърцето на престолонаследника на Ардуния, Камран, вече не му принадлежи. Но след тази целувка животът и на двамата е застрашен.

Обичният дядо на Камран – цар Зал, лежи мъртъв, посечен от ръката на Сайръс, прокълнатия наследник на царство Тулан. И не стига това, но вероломният млад владетел е похитил и самата Ализе, като планира да се ожени за нея. Ако тя се съгласи, Сайръс ще ѝ преотстъпи трона и по този начин ще изпълни сделката, която е сключил с Дявола.

Ализе не иска да има нищо общо нито със Сайръс, нито с Дявола. Но пред възможността най-сетне да сбъдне съдбата си, младата жена трябва да съумее да загърби собствените си чувства и да се превърне във водача, от когото народът ѝ се нуждае.

Книга втора от поредицата ТОВА ИЗТЪКАНО ЦАРСТВО

Книгата на сайта на издателя