Станахме на 6 и си имаме нов сайт!

Всъщност шестата годишнина беше просто поводът да пуснем новия сайт. Когато при нас дойде нов клиент с проект, който не е ужасно спешен и на теория можем да си позволим известно спокойствие, винаги го молим да фиксираме поне приблизителен срок за изпълнението му, защото проекти, останали без срок, обикновено никога не се случват. Винаги има нещо по-спешно, чиято дата боде очите ни в графика, и автоматично става приоритет.

Изработването на новия ни сайт беше една от първите задачи, които възложихме на Биляна, когато започна работа при нас в началото на миналата година. „Не е спешно“, казахме ѝ. За няколко седмици тя успя да оформи структурата му и остана качването на информацията за проектите, по които сме работили. Естествено, децата на обущаря винаги са боси – затънали в ежедневна работа, все не намирахме време да се погрижим за нашите неща и до края на 2021 г. новият ни сайт не се случи.

В началото на тази година решихме, че повече така не може и, познавайки се, взехме решението, че това, което ни е нужно, е срок. Избрахме 9 февруари, датата на рождения ни ден, за дата за пускане на новия ни сайт. „Без напрежение“, решихме, „докъдето сме стигнали с качването на проекти, така ще го пуснем, винаги можем да добавяме още стари, още нови, и да го доразвиваме“.

И така, ето ни: на 6 и с вече активен нов сайт!

По повод рождения ден: както винаги, благодарим на всички, които са избрали да работят с нас, които се радват на работата ни, които НЕ се радват на работата ни, но въпреки това я следят. От време на време искрено се изненадваме от това колко неща сме успели да свършим за тези шест години.

И тъй като графикът е пълен за месеци напред, спираме с ретроспекциите и се връщаме към текущата работа. С чаша вино и парче торта на бюрата, защото рожденият ден си е рожден ден и ние държим на тези неща, независимо, че пандемията за пореден път не ни позволи да направим едно от партитата, с които ние (и доста от вас) бяхме свикнали преди това. Дзън!

Comments are closed