Аз съм издател. Защо да работя с вас?

Защото сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в дизайна и предпечата.

Всички членове на екипа ни са специалисти в областта на дизайна и предпечата с двуцифрен брой години опит. Независимо дали става въпрос за илюстрация, страниране, оформление на книги, рекламни материали или анимация – в KONTUR получавате най-високо качество на свършената работа.

Освен това, когато ни наемете, разполагате с креативността и работната сила на цял творчески екип за всеки един от проектите си.

 

Защото е по-изгодно, отколкото да имате дизайнер на щат.

Когато работите с KONTUR, плащате само за свършената работа и то след приключване на проекта. Цената се договаря предварително и получавате фактура в момента, в който предадем финалните файлове. Не плащате месечна заплата, абонамент, осигуровки и всичко друго, което дължите, когато имате служител на щат.

 

Защото работим с много издателства и познаваме различни практики при структуриране на работата.

В KONTUR работим с десетки издателства и макар процесите в тях да са сходни, всяко е като самостоятелна вселена с различни навици и структура на работния процес. Свикнали сме да се адаптираме към особеностите на всяка организация и да предлагаме точно това, от което тя се нуждае във вида и последователността, които са необходими.

С KONTUR имате до себе си партньор със сериозен опит и принципи и можете да сте уверени, че разполагате с пълна конфиденциалност относно проекта, който сте ни възложили: никой извън студиото не знае по какви проекти работим, преди издателят да реши да ги обяви в публичното пространство.

 

Защото предлагаме гъвкавост.

Знаем колко е важно всяко от изданията да излезе тогава, когато е планирано. Знаем и къде се намира звеното на дизайна и предпечата в дългата верига на издателския процес и колко често се налага светкавична реакция в кратки срокове заради забавяния в предходни звена. Не можем да правим чудеса, но често се доближаваме до тях – работим бързо и никога за сметка на качеството.

 

Защото работим с най-модерни технологии и лицензирани софтуерни продукти.

Работим с най-актуални версии на лицензиран софтуер, за да получават клиентите ни безкомпромисно качество всеки път. Освен това по този начин сме сигурни, че ако се налага да работим по стари проекти, никога няма да се сблъскаме с невъзможност да отворим файл, правен на по-нова версия на програмите за дизайн и предпечат.

 

Защото правим издания с най-разнообразна сложност.

От страниране на художествена литература до оформление на илюстровани издания, таблици и формули, сложни полиграфически проекти и нестандартни печатни материали – няма задача, която може да ни изплаши. 

 

Защото обичаме работата си и затова я вършим добре.

Обожаваме това, което правим. Да видим отпечатани книгите, по които работим, е най-удовлетворителното преживяване в професионалния ни живот, затова влагаме огромно желание в изпълнението на всяка една задача и се гордеем с постигнатите резултати. Каква по-добра мотивация за добре свършена работа?

 

Статията е част от нашата секция „Често задавани въпроси“. За всичко, което не е описано в нея и се нуждаете от отговор, сме винаги на разположение през формата ни за контакт.