Автор
Кейт Стюарт
ТИП РАБОТА
Дизайн на корица
Издател
Егмонт

Ятото

Анотация:

Можеш ли да пазиш тайна?

Израснах, вярвайки, че истинските любовни истории те изправят пред огромни изпитания, за да докажеш, че си достоен.

Когато заживях в своята лична изопачена приказка, бях млада и наивна. Поддадох се на изкушението и нахраних звяра, който ставаше все по-жаден с всеки удар.

Трипъл Фолс изобщо не беше това, което изглеждаше. Същото се отнасяше и за мъжете, които ме взеха под крилото си. Но за да ги запазя, трябваше да бъда част от техните тайни.

Тайни, чието опазване ни струва всичко.

Това е разликата между измислицата и реалността. Не можеш да изживееш собствената си любовна история отново, защото докато осъзнаеш, че ти се случва, вече е приключила.

Книга първа от поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

Книгата на сайта на издателя

Изход

Анотация:

Този призрачен град ме преследва и в сънищата. Наясно съм, че никога няма да забравя времето, което прекарах тук, в Трипъл Фолс. Все още ги усещам до мен – моите летни момчета. Но когато опасността дойде до прага ми, аз се предадох. Не се вслушах в нито едно предупреждение. Позволих на болестта и любовта да ме водят и унищожат.

Всички носим вина за случилото се. Бяхме нехайни и безразсъдни, мислехме, че младостта ни прави недостижими, освободени от грехове, което ни струваше скъпо.

Това е причината да се върна – да се помиря със съдбата си. Да се примиря с това, което съм, независимо от всички и всичко.

Не мога да живея повече в лъжа.

Книга втора от поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

Книгата на сайта на издателя

Финалната права

Анотация:

Тайни и лъжи…

Животът ми премина, воден от една единствена цел – отмъщение.

Бях повече енигма, отколкото човек. Толкова дълго отричах, че имам собствено туптящо сърце.

Докато не срещнах нея. Докато тя не изрови изстрадалото ми безчувствено сърце и не ми показа, че съм способен да изпитвам всякакви емоции.

Затова платихме скъпо. И все още плащаме.

А тя все още го пази като съкровище. Него – безполезното сърце на безмилостния крадец и безсрамния злодей, в когото се влюби. А аз се страхувам, че вече не съм този човек.

С лъжите, които изрекох, с живота, който водех, грешките ми започват да ме стигат, ден след ден, една по една.

Това е последният ми шанс и нямам намерение да я загубя отново. Измамата започва да се разплита, а загубата на човечност може да е единственото нещо, което ще спаси и двама ни.

Ако не е твърде късно за това.

Финал на поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

Книгата на сайта на издателя