ТИП РАБОТА
Адаптация и предпечат
ИЗДАТЕЛ
ЕГМОНТ

Хари Потър: Магьоснически алманах

Първото и единствено официално допълнително издание към света на поредицата „Хари Потър“, МАГЬОСНИЧЕСКИЯТ АЛМАНАХ е най-добрият сборник с магьоснически списъци, диаграми, карти и всякакви вълшебни неща.

Пренесете се във вълшебния свят на Хари Потър с това невероятно илюстровано издание. Открийте вълшебни места, научете всичко за магьосническата пръчка, срещнете се с фантастичните животни и разберете подробности за вещиците и магьосниците, които са живели преди. От Разпределителната шапка до заклинанията – всичко е събрано в това издание.

МАГЬОСНИЧЕСКИ АЛМАНАХ, ХАРИ ПОТЪР е луксозно издание, обединяващо в себе си любими герои, незабравими моменти и емблематични места от „Философският камък“ чак до „Даровете на смъртта“. Това е най-добрата магьосническа колекция, пълна с факти и любопитни подробности за света на магьосниците, красиво каталогизирана и брилянтно проучена. Седем изключителни съвременни художници вдъхват живот на изданието. Това са Питър Гоус, Луис Локхарт, Уейтонг Мей, Оля Муза, Фам Куанг Фук, Леви Пинфолд и Томислав Томич.

Изданието е идеално въведение в света на Хари Потър за нови читатели и задължително четиво за почитателите на момчето магьосник. То се отличава с удивително ниво на детайлност, което със сигурност ще изненада и очарова феновете по целия свят.