Намираш. Губиш. Получаваш.

АВТОР
Юксел Кадриев
ТИП РАБОТА
Предпечат

Анотация:

Когато прочетох стиховете на Юксел, се изненадах от тази дълбока чувствителност, която сякаш разпръсква зов за любов, вик за споделяне, тиха молитва за красота!

Сега живеем във време без усещане за романтика, време с единствена мисъл за оцеляване, грозно време. И само тези, които имат сили и озарение да отправят към нас предизвикателство с надежда за обич, ще се превърнат в онези ангели, които да опазят и малкото вяра, тлееща в душите ни.

Това е истината на Юксел, търсенето на онова усещане за полет, което осмисля живота ни, онова усещане за любов, което ни извисява до Бог, тази сила на духа, която ни прави различни, неповторими, летящи…!

Купете, отворете, и прочетете!

Истинска смелост е да отвориш душата си…

Проф. Михаил Белчев

 

Здравейте!

Да бъде прочетена една книга насила е невъзможно, защото не читателят избира книгата. Вярвам, че книгата избира читателя.

Има и време. Подходящо време! Време, в което книгата среща очите. Време, в което книгата гощава сърцето. Време, в което книгата допуска да бъде взета, отворена, прочетена…

Искрено се надявам, че книгата, в която съм събрал най-съкровените частици на душата ми, Ви е извикала точно сега и Ви е намерила!

Благодаря Ви!

Юксел Кадриев