Пътника без лице

ТИП РАБОТА
Дизайн на корица
ИЗДАТЕЛ
Ентусиаст

Анотация:

Не само ти търсиш.

Тази анонимна бележка, оставена пред прага на апартамента ѝ, действа като електрошок на инспектор Грейс Кембъл и тя няма избор: трябва да отвори тайната врата в дома си и да се изправи пред страховете, които я преследват от дете.

От най-затънтените краища на Шотландия до горите на Шварцвалд, където оживява една от най-страшните приказки на Братя Грим, Грейс ще се озове пред фантомите от своето минало и ще се сблъска с безскрупулните членове на тайнствена организация, чиято дейност е толкова потресаваща, че излиза извън пределите на човешкото въображение. За да се срещне накрая с Пътника без лице и да потърси отговори на въпросите, измъчващи я от години.

С този приковаващ вниманието трилър Никола Бьогле ни потапя в най-ужасяващите перверзии на нашето общество и ни кара да се замислим: А ако сред онези, притежаващи най-голямата власт и управляващи света, се крият чудовища без лица?

 

„Никола Бьогле ни повежда на страховито пътешествие из Европа, вдъхновен от легенди и исторически факти, от които ще ни побият тръпки. Експлозивен роман!“

Marie France

„Напрегнато и изтощително разследване, в което най-първичните ни страхове се срещат с най-злокобните стратегии за управлението на света. Приключение, което принуждава героинята да се изправи срещу своята тъмна страна и кани читателя да си зададе въпроси, чиито отговори, няма да хареса.“

Nice Matin