Услугата

ТИП РАБОТА
Дизайн на корица
ИЗДАТЕЛ
AMG

В този заплетен нов самостоятелен роман от авторите на международни бестселъри Ники Френч, млада жена се съгласява да направи услуга на отчуждено бивше гадже, но тогава всичко се обърква ужасно и една малка задача се превръща в разследване на убийство, което напълно преобръща живота ѝ, впримчвайки я в смъртоносна мрежа от тайни и лъжи.

Това е достатъчно проста услуга.

Джуд не е виждала Лиъм от години, но когато той се появява на работа ѝ с молба за услуга, тя открива, че не може да откаже. Всичко, което Джуд трябва да направи, е да отиде в една вила, а след това да вземе Лиъм от гара в провинцията, без да казва на никого. Дори ако трябва да излъже годеника си, когото Джуд обича и очаква с нетърпение предстоящата им сватба, въпреки че тя и Лиъм някога са били влюбени.

Тя му е длъжница.

След автомобилната катастрофа, която променя всичко преди години, умната, амбициозна Джуд отива в медицински университет, точно, както беше планирала, преди да срещне мрачния, артистичен Лиъм. Междувременно той така и не се възстановява напълно от тъмното петно, което инцидентът оставя в досието му.

Сега той е мъртъв.

Когато полицията се появява на гарата вместо Лиъм, Джуд разбира, че тя не знае нищо за човека, в който се е превърнал. Сега тя се е забъркала в живота му, последният човек, който го е виждал, и може би единствената, която може да разкрие истината за това, което се е объркало – дори ако трябва да унищожи собствения си живот в процеса.